Εκλεκτό φαγητό στο Buca BEACH RESORT

Σε μια απλή και ανεπιτήδευτη ατμόσφαιρα, το Buca Beach Resort σας προσφέρει μόνο τα καλύτερα, όταν πρόκειται για φαγητό και ξεκούραση με ένα εστιατόριο και δύο μπαρ, στα οποία οι επισκέπτες μπορούν να δειπνήσουν ή να απολαύσουν ένα δροσιστικό ποτό κατά τη διάρκεια ολόκληρης της ημέρας.

Οι ξεχωριστές επιλογές, τα απολαυστικά πιάτα και δροσερά ποτά, σε συνδυασμό με τους μοναδικούς εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του πολυτελούς ξενοδοχείου θα μετατρέψουν το δείπνο ή το κοκτέιλ σας σε μια θρυλική εμπειρία.

Το Lobby Bar σερβίρει φρέσκους χυμούς, καφέδες, αναψυκτικά και κοκτέιλ όλη την ημέρα. Με βολική τοποθέτηση, ανάμεσα στο λόμπι και την πισίνα, μετατρέπεται σε ένα ζεστό σημείο για όλους τους επισκέπτες μας.
Το "Buca Café” βρίσκεται στο ισόγειο του κεντρικού κτιρίου και όχι μόνο θα σβήσει τη δίψα σας με δροσιστικά αφεψήματα, αλλά θα σας μαγέψει με λαχταριστά κοκτέιλ. Το Café προσφέρει ένα πλούσιο μενού από φρέσκα και νόστιμα ποτά και αναψυκτικά, καθώς και μικρές γευστικές απολαύσεις.
Το εστιατόριο " Olive " βρίσκεται στον 1ο όροφο ενός ξεχωριστού κτιρίου, σε ιδανική τοποθεσία στο κέντρο του συγκροτήματος προσφέροντας έτσι μια παρθένα θέα στο Μεσσηνιακό Κόλπο. Καταλαμβάνει μια επιφάνεια 500m2 και μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 150 άτομα στην ευρύχωρη σε εσωτερικούς χώρους επιφάνειά του, ενώ περισσότεροι από 450 οι επισκέπτες μπορούν να κάθονται στο ύπαιθρο.