ΚΑΝΤΕ ΚΡΑΤΗΣΗ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 5 ΑΣΤΕΡΩΝ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Εκλεπτυσμένα και καλά εξοπλισμένα, τα δωμάτια αυτά προσφέρουν οτιδήποτε ένας σύγχρονος ταξιδιώτης μπορεί να απαιτήσει. Παρέχοντας υπηρεσίες πρώτης κατηγορίας, αξιόπιστες παροχές, προσεγμένες ανέσεις και εξυπηρετικό προσωπικό, οι ανάγκες σας ικανοποιούνται όλο το εικοσιτετράωρο.

Κάθε επιθυμία σας είναι διαταγή, ενώ το περιβάλλον εγγυάται μία εξαιρετική διαμονή!

Χάρη στο σύγχρονο σχεδιασμό και αισθητική, οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν με εξαιρετική άνεση στα ευρύχωρα και κομψά Double Sea View Rooms. Αυτές οι εξαιρετικές εγκαταστάσεις παρέχουν στους ταξιδιώτες ένα πολυτελές περιβάλλον και εκπληκτική θέα στη θάλασσα, ενώ προσφέρουν ανέσεις πρώτης κατηγορίας και απαράμιλλη αποδοτικότητα του χώρου.
3 / επισκέπτες
27-29 / τ. μ.
Τα Double Garden View Rooms είναι ευρύχωρα και πλήρη, με μοναδικά τελειώματα και σύγχρονες ανέσεις. Η ζεστή ατμόσφαιρα τους ενισχύεται από τα πλούσια χρώματα και τις γήινα αποχρώσεις της διακόσμησης.
3 / επισκέπτες
27-29 / τ. μ.
Χάρη στο σύγχρονο σχεδιασμό και αισθητική, οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν με εξαιρετική άνεση στα ευρύχωρα και κομψά Double Pool View Rooms. Αυτές οι εξαιρετικές εγκαταστάσεις παρέχουν στους ταξιδιώτες ένα πολυτελές περιβάλλον και εκπληκτική θέα στην πισίνα, ενώ προσφέρουν ανέσεις πρώτης κατηγορίας και απαράμιλλη αποδοτικότητα του χώρου.
3 / επισκέπτες
27-29 / τ. μ.
Από την κλασική φινέτσα στη σύγχρονη πολυτέλεια, οι σουίτες αυτές δεν θα μπορούσε να είναι τίποτα πέρα από απολαυστικές για ένα ταξιδιώτη. Κομψές και μοντέρνες, οι σουίτες αυτές επικεντρώνουν όλες τις ανέσεις ενός σπιτιού, για να κάνουν τη διαμονή σας μια αξέχαστη εμπειρία.
4 / επισκέπτες
55 / τ. μ.