Μοναδικές
Εμπειρίες ζωής
Δείτε Περισσότερα
Καταδύσεις

Ενώ βρίσκεστε στην Καλαμάτα ανακαλύψτε το μοναδικό υποθαλάσσιο περιβάλλον ακριβώς στα παράκτια. Πολύχρωμη θαλάσσια ζωή αφθονεί κάτω από τα γαλανά νερά κάνοντας μια περιπέτεια κάτω από την επιφάνεια ένα εντυπωσιακό ταξίδι που μπορείτε να το ζήσετε μόνο στα όμορφα γαλαζοπράσινα νερά μας.

Πεζοπορία

Τραχιά βουνά περιτριγυρίζουν τη Μεσσηνία και προσφέρουν καταφύγιο στους λάτρεις της πεζοπορίας.

Kαγιάκ θαλάσσης

Το θαλάσσιο kayaking είναι μια θαυμάσια δραστηριότητα για όλα τα άτομα, ομάδες και οικογένειες κάθε ηλικίας, από αρχάριους έως έμπειρους κωπηλάτες που επιθυμούν να απολαύσουν μια αξέχαστη εμπειρία.

Ιππασία

Τα καλύτερα στοιχεία της υπαίθρου μπορεί κανείς να τα βιώσει με την ιππασία. Ο καλύτερος τρόπος για να απολαύσετε τις απαλές κοιλάδες και όμορφη θέα της Μεσσηνίας είναι από το άλογο.

Ποδηλασία

Εξερευνήστε το νησί και τις πανέμορφες παραλίες του, με την ησυχία σας. Κάντε το μεγαλύτερο μέρος αυτής της εμπειρίας εξερεύνησης της περιοχής, τόσο με τα πόδια όσο και με το ποδήλατο.

Δραστηριότητες στο ποτάμι

Η Μεσσηνία είναι ένας τόπος λεπτές μυρωδιές και ηλιόλουστα τοπία. Ένας κόσμος μαγικός, όπου το νερό και τα βράχια δημιουργούν ένα ιδιόμορφο κράμα σύμφωνα με τη μυστηριώδη μαγεία της φύσης.

Μαθήματα μαγειρικής

Ολοκληρώστε με τη διαμονή σας με μια γαστρονομική εμπειρία μιας ολόκληρης ζωής. Μια μοναδική ευκαιρία για βιωματικά μαθήματα μαγειρικής και προετοιμασία μερικών από τα πιο γνωστών παραδοσιακών ελληνικών πιάτων.

Ημερήσιες κρουαζιέρες

Ημερήσιες κρουαζιέρες, ξεκινούν από την μαρίνα της Καλαμάτας, και πλέουν μακριά για σαγηνευτικούς προορισμούς και αμμώδεις ακτές, σε συντροφιά με τους γλάρους και τα δελφίνια. Τέσσερα ανεξερεύνητα νησιά κοντά στη μεσσηνιακή ακτογραμμή σας περιμένουν επίσης για εξερεύνηση!